verjaardagwijzer

leuke verjaardag tips
abraham verjaardagsfeest
verjaardag buitenland
hawaii verjaardagsfeest
hippies verjaardagsfeest
hollywood verjaardagsfeest
horror verjaardagsfeest
disco verjaardagsfeest
kinderfeest knutseltips
feestartikelen kinderfeestjes
felicitatie verjaardag plaatjes
kinderfeest spelletjes
surpriseparty
uitnodigingen kinderfeestjes
verjaardag feestartikelen
verjaardag oorkonde
verjaardag plaatjes
verjaardagsgedichten
verjaardagskaarten
verjaardagsliedjes
verjaardagswensen
verjaardag teksten
sarah verjaardagsfeest
thema kinderfeestjes
traktaties
verjaardag geschiedenis
verjaardaghapjes
verjaardagstaart

Leuke verjaardagscadeaus
verjaardagscadeaus
verjaardag oorkonde
leuke cadeau tips
leuk verjaardagscadeau
leuk cadeautje

Abraham verjaardagsfeest organiseren

Hoera! Deze mijlpaal is bereikt, 50 en dus Abraham. We geven enkele ideeën voor decoraties, eten & drinken en activiteiten om de verjaardag van Abraham onvergetelijk te maken.

Uitnodigingen: Wordt je verjaardag voor je georganiseerd of ga je zelf uitnodigingen maken? Denk vooral aan jong/oud(er) foto’s voor de voorkant van je uitnodiging. Vijftig worden is speciaal en iedereen mag het weten! Zet datum, locatie en tijd op de uitnodigingen.

Decoraties: Alles staat in het teken van 50 worden. Laat het getal terugkomen op servetten, ballonnen, slingers, vlaggen, confetti en een huldebord boven de deur. Naast de deur een gehuurde opblaasbare Abraham of je maakt zelf een Abraham van oude kleding, een masker en veel vulling. Een spandoek in de tuin misschien met een leuke spreuk? Hier zijn er een aantal: Je kunt het nog steeds niet aan hem zien,maar onze Abraham is vandaag 5 x 10, Lieve Abraham houd moed, ook na 50 is het leven supergoed, Het doet ons deugd, Abraham begint aan zijn tweede jeugd, Deze Abraham weet waar de mosterd staat, Nog geen enkele grijze haar, maar wel al 50 jaar. Denk daarnaast vooral aan gouden versiering, 50 is nu eenmaal de ‘gouden’ leeftijd. Hang foto’s op van de jarige job zowel nieuwe als oude. Ingelijst is mooi maar ook peperduur, je kunt de foto’s ook aan een lijn hangen en deze als een soort slinger aan het plafond bevestigen.

In onze feestwinkel kun je veel abraham feestartikelen vinden voor je verjaardagsfeest.

Leuke uitnodigingen voor het Abraham feest maken?
Maak hier leuke Abraham uitnodigingen.

Eten & Drinken:

Alle favorieten van de jarige Abraham! Wanneer je eens extra in het zonnetje wordt gezet dan hoort al het eten dat de jarige lekker vind op het feestje. Vergeet niet een enorme verjaardagstaart of 50 kleine cupcakejes (om bij het thema te blijven) op een grote schaal. Leuk is een taart met een foto van de jarige met een mooie babyfoto erbij. Je serveert het op ‘gouden’ bordjes met ‘gouden’ servetten. Je vindt ze ook in onze feestwinkel.

Spelletjes & Meer

Muziek: Een goed begin voor ieder feest is leuke muziek! Laat muziek horen uit het geboortejaar van de jarige en daarmee mag je best wel wat jaren ‘smokkelen’. Muziek uit zijn jeugdjaren is bijvoorbeeld ook een leuk idee en die kan hij zich zeker nog herinneren. Je kunt ook muziek uit de jaren ’50 afspelen al heeft de jarige die jaren zelf niet meegemaakt. Jaren ’50 – 50 jaar worden, het past wel bij het thema.

Quiz m.b.t. de jarige Abraham: Maak vragen over de jarige: In welk jaar ging jij naar de kleuterschool, Wie was zijn lievelingsjuf op de lagere school, wie was z’n eerste vriendinnetje, wat was z’n eerste vakantiebaantje, enz.. Wil je het iets eenvoudiger maken dan maak je er multiple choice-vragen van (A,B,C,D). Zet de vragen op een A4 en laat de gasten deze gedurende de avond beantwoorden. Wie heeft de meeste vragen goed?


Muziek en memorylane

Zing verder……: Kies muziek waar de jarige van houdt, muziek uit zijn geboortejaar of muziek uit zijn jeugdjaren. Je hebt liedjes uit die tijd nodig en een microfoon. Je speelt het in een kring, geef iemand in de kring de microfoon en zet de muziek aan. De microfoon moet worden doorgegeven zolang de muziek loopt. Wanneer de muziek stopt moet diegene met de microfoon verder zingen (het liefst dus met de goede tekst maar een alternatieve leuke tekst keuren we ook goed).

Maak een Memory Lane voor Abraham: Laat de gasten oude foto’s meenemen waarop ze staan met de jarige en plak deze op een (vooraf gemaakte) kartonnen plaat. Het is voor de jarige een leuk herinnering maar het formaat is wel een beetje lastig. Je kunt ook vooraf de gasten een A4 sturen waarop ze herinneringen/foto’s/wensen enz. zetten voor de jarige en deze samenvoegen tot een mooi album. Voor een echte tuinier vinden we deze leuk: je zoekt een hele lading gladde stenen, of je laat de gasten stenen meenemen. Iedere gast zet iets aardigs over de jarige op de steen. Dit kan met verf of een watervaste stift. Denk aan: leuk, lief, behulpzaam, vriendelijk, altijd vrolijk, knap, handig ……) Daarna lak je de stenen af (goed, dit kost je veel tijd maar dan heb je ook iets speciaals) en de jarige Abraham heeft een geweldige versiering voor in zijn tuin.

home
© verjaardagwijzer.nl, abraham verjaardag feest, leuk abraham verjaardagsfeest organiseren