verjaardagwijzer

leuke verjaardag tips
abraham verjaardagsfeest
verjaardag buitenland
hawaii verjaardagsfeest
hippies verjaardagsfeest
hollywood verjaardagsfeest
horror verjaardagsfeest
disco verjaardagsfeest
kinderfeest knutseltips
feestartikelen kinderfeestjes
felicitatie verjaardag plaatjes
kinderfeest spelletjes
surpriseparty
uitnodigingen kinderfeestjes
verjaardag feestartikelen
verjaardag oorkonde
verjaardag plaatjes
verjaardagsgedichten
verjaardagskaarten
verjaardagsliedjes
verjaardagswensen
verjaardag teksten
sarah verjaardagsfeest
thema kinderfeestjes
traktaties
verjaardag geschiedenis
verjaardaghapjes
verjaardagstaart

Leuke verjaardagscadeaus
verjaardagscadeaus
verjaardag oorkonde
leuke cadeau tips
leuk verjaardagscadeau
leuk cadeautje

Verjaardagsfeest voor Sarah

Leuke tips voor het vieren van het verjaardagsfeest van Sarah. Sarah verjaardagsfeest organiseren. Je wordt Sarah? Tijd voor een geweldig verjaardagsfeest! We geven je alle ideeën voor een onvergetelijke 50ste verjaardag.

Uitnodigingen: Organiseer je een verjaardag voor een aankomende Sarah of wil je zelf je 50ste verjaardagsfeest organiseren dan is de eerste stap om leuke uitnodigingen te versturen. Foto’s van de jarige Sarah op de voorkant eventueel met een kleine babyfoto erbij. Heb je een thema voor het feest geef dit dan ook duidelijk aan op de uitnodiging en daarnaast de locatie en de datum/tijd. (Overigens ook wanneer het een surpriseparty is voor de jarige!)

Decoratie: Het is 50! Ballonnen, slingers, huldeborden, servetten, placemats, kaarsen, enz. met het getal 50 erop. Je kunt een Sarah huren (opblaasbaar) voor in de tuin of een groot kleed aan het huis hangen met een leuke spreuk. Een aantal spreuken voor op een wit laken: Paniek, paniek … ons moeder is half antiek!, Je kunt het niet aan haar zien,maar onze Sarah is vandaag 5 x 10, Pas op! Brandgevaar! 50 kaarsen dit jaar, Buiten hangen 49 oude sokken aan de lijn, voor de 50ste moet je binnen zijn, Het doet ons deugd, Sarah begint aan haar tweede jeugd. Hang foto’s op van Sarah tijdens verschillende hoogtepunten in haar leven: geboorte, diploma’s, eerste baantje, kids, huwelijk, enz.. Je kunt gasten ook vragen om foto’s mee te nemen waarop ze staan met de jarige job en deze ophangen. (Hang een lijn langs het plafond of de muur waaraan je ze kunt vastmaken.) Laat de gasten op (vooraf gemaakte) kaarten iets aardigs schrijven over de jarige en hang deze op. Voor de jarige ook een leuke herinnering, je kunt de kaartjes aan het eind van het feest in een mooie doos doen.

In onze feestartikelenwinkel kun je veel feestartikelen voor Sarah vinden voor je Sarah-themafeest.

Leuke uitnodigingen maken? Maak hier leuke uitnodigingen voor een jarige Sarah.

Eten & Drinken

Al de favorieten van Sarah! Je weet vast wat ze graag eet en drinkt tijdens een feest en zorg ervoor dat het allemaal op tafel staat. Vergeet daarnaast niet de verjaardagstaart te bestellen met het thema 50! In plaats van een taart zijn kleine cupcakejes ook handig met (om wederom bij het thema te blijven) het getal 50 erop. Wil je nog meer vasthouden aan het getal 50 dan kun je van alle hapjes 50 op tafel zetten. Het gaat hier om fingerfood en het vergt behoorlijk wat voorbereiding dus schakel hulp in wanneer je hieraan denkt. Je zou het geheel ook op kunnen zetten als een ‘Amerikaans feest’ waarbij iedere gast 50 kleine hapjes meeneemt. (Vergt overigens ook een flinke organisatie)

Spelletjes & Meer

Waarheid of…..: Schrijf op verschillende kaarten ‘weetjes’ over Sarah, ze mogen best een beetje hilarisch zijn maar wel waar. Maak daarnaast kaartjes met ‘onwaarheden’. Laat de gasten raden welke kaartjes ‘waar’ zijn en welke ‘onwaar’.

Ken je deze nog? : Nodig iemand uit die de jarige al lange tijd niet heeft gezien, een jeugdvriendin, een eerste vriendje, een oude buurman, collega van lang geleden, in ieder geval wel iemand aan wie ze goede herinneringen heeft (het is tenslotte een feest). Verstop de geheime gast achter een groot wit laken en laat de jarige raden wie het is.

Hits uit de jaren…: Haal korte fragmenten uit liedjes die gezongen werden rond de geboorte van Sarah, wie kent ze nog en weet de titel van het lied of de uitvoerende artiest? Overigens ook goed te doen met korte filmfragmenten, begintunes van tv-series of oude reclames.

Karaoke: Natuurlijk allemaal lekker meezingen met liedjes van lang geleden, gegarandeerd een hit.

Trip down memory lane: Van tevoren maak je vragen die gaan over het nieuws in de eerste ong. 20 jaar van het leven van Sarah. Denk aan groot politiek nieuws, nieuws over sport, films, tv-series, beroemdheden, natuurrampen, enz.. Denk bijvoorbeeld aan: Welke acteur speelde de hoofdrol in…., welk elftal won de…..in…., enz.. Je kunt de vragen in groepjes laten beantwoorden of individueel.

Trip naar droombestemming: Iedereen heeft wel zo’n plaats/land waar je graag nog eens naar toe zou willen. Heeft Sarah die ook? Breng haar dan naar die droombestemming! Niet letterlijk maar pas de decoraties aan bij die bestemming. Bijvoorbeeld ze wilde altijd al eens naar Parijs maar het is er nog nooit van gekomen? Breng Parijs naar haar. Haal bij een reisbureau reclameposters, zoek naar plaatjes van Parijs en print ze vergroot uit, franse vlaggetjes aan het plafond, natuurlijk Franse hapjes, franse wijn en franse chansons.

En de prijs is…..: Zoek (vooral) huishoudproducten en etenswaren waarvan je zeker weet dat ze 50 jaar geleden ook al in de winkelschappen lagen. Wat was de prijs toen? Natuurlijk in guldens (en daarna allemaal uitrekenen hoeveel dat in euro’s is).

home
© verjaardagwijzer.nl, sarah verjaardag feest, leuke tips voor sarah verjaardagsfeest, sarah verjaardagsfeest organiseren